Ismerd meg, hogyan támogathatod a Liszt Ferenc Kamarazenekart!

Mi, a Liszt Ferenc Kamarazenekar tagjai törekszünk a színvonalas, komplex, egyedi produkciók készítésére, és célunk, hogy minél többeket ismertessünk meg a klasszikus zene felemelő erejével Magyarországon és külföldön egyaránt. Feladatunknak és felelősségünknek tekintjük továbbá szakmai tudásunk átadását, a tehetséggondozást, a fiatal tehetségek mentorálását.

Támogatásoddal segíthetsz nekünk a minőségi komolyzene terjesztésében, edukációs és tehetséggondozó programjaink fenntartásában, valamint hozzájárulhatsz felejthetetlen előadások létrehozásához. A támogatás módja sokrétű: egyszeri vagy rendszeres pénzbeli felajánlások mellett egyedi keretek között lehetőség van szponzorációra és egyéb partneri együttműködésre is. 

1 százalék

A Liszt Ferenc Kamarazenekar a köz- és a magánszféra közös támogatását élvezi, és a magánszemélyek hozzájárulása jelentős mértékben segíti az együttes működését.
Magyarország adótörvényei lehetőséget nyújtanak arra, hogy magánszemélyek az adójuk 1%-át közhasznú szervezetek javára felajánlják.

Amennyiben megtisztelsz minket bizalmaddal, köszönjük, ha adód 1%-ával a közhasznú besorolással rendelkező alapítványunkat, a Liszt Ferenc Kamarazenekar Alapítványt támogatod!

Adószámunk: 19667087-2-41

Bankszámlaszámunk: 10300002-20330127-70073285 

Egyösszegű támogatás

IDE kattintva egyszerűen és biztonságosan tudsz tetszőleges összeget utalni Alapítványunk számlaszámára: 

Egyéb szponzorációs és partneri lehetőségek

Együttesünk a kitűnő európai kamarazenekarok elitjéhez tartozik. Generációs váltásokat, több megújulási periódust megélve, megőriztük a ránk jellemző kimagasló művészi nívót, műfaji sokoldalúságot, és ezzel az évtizedek alatt megtartottuk, illetve újra és újra kiérdemeltük a közönség rokonszenvét és a zenei szakma elismerését.

Fontosak a hagyományaink, ugyanakkor Liszt Ferenc örökségének megfelelően keressük a klasszikus zene megújulási lehetőségeit is, és igyekszünk minden alkalommal valamilyen meglepetést is kínálni a közönségünk számára. Ezzel összhangban a szponzori és partneri kapcsolataink ápolásában is a magas szakmai színvonal áll a középpontban. Minden partnerünknek egyedi együttműködési lehetőséget biztosítunk. Jelenlegi támogatóinkat itt találod: Támogatóink menüpont.

A vállalati szponzorációt és partnerséget érintő ügyekben, kérjük, érdeklődj az lfkz@lkfz.hu címen.