Miről álmodik Mimó? Hova rejtőzik Csipek és Ficak a viharban?

Legyőzhető-e a rettegett Kacatszörny? Hogyan születnek a hangok?

Miért dalolnak a madarak? Hogyan segíti mesehőseinket a zene ereje?

Mimó, Csipek és Ficak, történetünk főszereplői kalandjaik során sokat tanulnak a környezetvédelemről és arról, miért fontos harmóniában élni a természettel. Ebben a különleges könyvben a zene, mese és a művészi grafikák együtt vezetik a gyerekeket a Harmónia világába. A Viharos napot tematikusan válogatott, a Liszt Ferenc Kamarazenekar előadásában elhangzó, minőségi hangfelvételek kísérik, amelyek a QR-kódok segítségével egyszerűen indíthatók el, emellett a fejezetek végén játékos feladatok és érdekes ismeretek is várják az olvasókat.

Zenés mesekönyvünk a Liszt Ferenc Kamarazenekar és a Bábozd Zöldre Környezeti Nevelési Egyesület Pendüljünk egy húron! közös projektjének keretében, az Egy viharos nap című zenés-bábos előadás alapján készült. 

Technikai leírás:

Oldalszám: 32 oldal + 4 oldal, kemény tábla

Formátum: 210x210 mm

A mesekönyv alapjául szolgáló előadást 4 éves kortól ajánljuk, a kiadványt pedig minden gyereknek, aki már élvezni tudja a közös meseolvasást.

Videó

Mesekönyv ára: 4.990 Ft

Átvétel:

  • személyesen az Óbudai Társaskörben (1036 Budapest, Kiskorona utca 7.) hétköznaponként 9:00 és 18:00 óra között (ingyenes)
  • postai úton történő szállítással, postaköltség: 700 Ft.

Online vásárlás

A postai házhozszállítás opció választása esetén a kiadványt a rendelés leadását követően legkésőbb 24 órán belül, postai levélként adjuk fel.

A kiadvány személyesen megvásárolható:

  • Magyar Zene Háza Ajándékbolt (1146 Budapest, Olof Palme sétány 3.)
  • Óbudai Társaskör (1036 Budapest, Kiskorona u. 7.)
  • Rózsavölgyi Zeneműbolt (1052 Budapest, Szervita tér 5.)
  • Vince Könyvesbolt (1095 Budapest, Komor Marcell u. 1.)