Idén negyedik alkalommal hirdettük meg népszerű rajzpályázatunkat az óvodások és az általános iskolák alsó és felső tagozatos diákjai számára. A 3 korosztály esetében rekordszámú, összesen 1.377 pályázat érkezett be, ezúton is köszönjük mindenkinek a részvételt!

A zsűrinek idén sem volt könnyű dolga, nem volt könnyű kiválasztani a szebbnél szebb rajzok közül a 3 korosztályban a 3-3 nyertest. 

Minden évben meghatódunk, amikor látjuk, hogy milyen sok iskola indul a pályázat különdíjáért, a Liszt Ferenc Kamarazenekar koncertért. Idén is több intézmény is versenybe szállt, köszönjük a felkészítő tanárok sok munkáját! Két iskola is volt, ahonnan a tanulók több mint háromnegyede küldött be rajzot, így a korábban meghirdettekhez képest nem egy, hanem két helyre is ellátogatunk majd az ősz folyamán, Tihanyba a Bencés Apátság Illyés Gyula Általános és Alapfokú Művészeti Iskolájába, illetve a Herédi Általános Iskolába.

Az idei évben egy rendkívüli különdíjat is kiosztottunk a British International School Budapest tanulóinak a kimagasló színvonalú alkotásokért.

Köszönjük mindenkinek a részvételt, gratulálunk a nyerteseknek.

A 2024. évi pályázat nyertesei

Óvodás korosztály

Nyeremény: családi koncertjegy a zenekar zenés-bábos előadására

Dániel Rebeka Sára
H. Kovács Léna Adél
Ráduly Emília

1-4. osztályosok

Nyeremény: online rajztanfolyam.

Kardos Lili
Molnár Máté
Paizs Ádám

5-8. osztályosok

Nyeremény: online rajztanfolyam.

Bencsik Maja
Hudvágner Borbála
Papp-Kovács Hanna