A Samsunggal közös Lásd a zenét! videópályázatunk október 23-án lezárult, amire 85 alkotás érkezett be.

Köszönjük, hogy ilyen sokan megtekintettétek a Jörg Widmann: 180 Beats per Minute című műve alapján készült videóklipünket, és nagy öröm számunkra, hogy ennyi csapat küldött be pályázati anyagot. A szakmai zsűri megkezdte az értékelést, a második fordulóba jutó csapatok nevét november 2-án tesszük közzé.

Egy zenemű mindenkiben más érzéseket, emlékeket, gondolatokat ébreszt, ezt mutatja a beküldött videók sokszínűsége is. Az ország minden részéről érkezett filmek, mondanivalóban, megvalósítási technikában, kidolgozottságban nagyon különbözőek, de mindegyik egy-egy csapat közös alkotása, mindegyik film azt bizonyítja, hogy a fiatalok számára is milyen sokféle és milyen fontos üzenete lehet egy klasszikus zenei darabnak.

A beérkezett pályázatok megtekinthetők a zenekar YouTube-oldalán, ahol az egyes alkotásokra szavazni is lehet november 27-én éjfélig.

A szavazásról bővebben:

Szavazni a videó alatt található Tetszik gomb megnyomásával lehet, tehát nem a megtekintések száma alapján kerül kiosztásra a közönségdíj. Egy felhasználó korlátlan számű videóra tud szsvazni, azonban egy adott videóra csak egy alkalommal tudja leadni szavazatát. 

A legtöbb szavazatot begyűjtő csapat értékes Samsung eszközöket nyer.

Minden pályázót sok szeretettel várunk a december 10-i InFusion Trióval közös koncertünkre, melynek különleges helyszíne a Gabor M Szoke Studio. A koncert részleteiről mindenkit e-mailben tájékoztatunk november 10-ig.