A Liszt Ferenc Kamarazenekar november 7-ei, Óbudai Társaskörben tervezett hangversenye betegség miatt elmarad.

A kamaraegyüttes a hallgatóság türelmét és megértését kéri. A zenekar célja, hogy a lehető legszélesebb közönséghez eljuthasson a minőségi komolyzene, így a kialakult helyzetre való tekintettel a jövőben élő online közvetítéssel is elérhetővé teszi előadásait.

A kamaraegyüttes folyamatosan követi az aktuális kormányzati bejelentéseket és ennek megfelelően alakítja a további előadások sorsát, biztosítva a hallgatóságot afelől, hogy a minőségi klasszikus zene valamilyen formában eljusson a kikapcsolódni vágyókhoz. Tekintettel a jelenlegi helyzetre a továbbiakban a koncertek élő streaming közvetítéssel is elérhetők lesznek a zenekar közösségi oldalain.

A koncertekre való látogatás lehetősége továbbra is biztosított kiemelt odafigyelés mellett és az aktuális rendnek megfelelően. Koncertjeinken a maszkviselés kötelező, illetve a nézőtéren vendégeink csak minden harmadik ülőhelyet foglalhatják el, valamint a közvetlenül egymás mögötti ülőhelyeket is szabadon kell hagyniuk, hogy ezáltal biztosítsuk az előírt 1,5 méteres távolságot a közönség tagjai között.

A kamarazenekar következő előadása december 4-én várható, amely a 2020/21-es évad első zeneakadémiai bérletes koncertje.