Kedves Nézőink!

A 2020/2021 évadnyitó hangversenyünket 2020. október 25-én rendezzük meg a Zeneakadémia Nagytermében, ahol a Koncertnaptárban megtekinthető repertoárral és zenekari felállással várunk Titeket. Célunk változatlanul az, hogy koncertünkön nézőink és művészeink a lehető legnagyobb biztonságban érezzék magukat. A koncertnek helyszínt adó Zeneakadémia közönsége is igényli a biztonságot, illetve megértette és betartja mindazon óvintézkedéseket, amelyeket közös védelmünk érdekében vezetett be az intézmény.

A fontosabb intézkedések alább olvashatóak:

  • A közönség testhőmérsékletét még az épületbe történő belépés előtt megmérik.
  • Az érzékelhetően akut felső légúti problémákkal küzdő (folyamatosan köhögő vagy tüsszögő) látogatót akkor is megkérik az épület elhagyására, ha nem lázas. Ilyen esetben a jegy árát nem térítik vissza.
  • Az épület és a koncerttermek bejáratánál kézfertőtlenítőket helyeznek ki. Kérjük, belépéskor fertőtlenítsétek kezeteket!
  • Mivel a biztonsági intézkedések miatt lassulhat a bejutás, kérjük, mindenképpen érkezzetek a szokottnál korábban! A hangversenytermek nézőterét az adott koncert kezdete előtt már 30 perccel megnyitják, ezzel is csökkentve az előcsarnokban várakozók számát.
  • Kérjük, hogy várakozás közben a lehetőségekhez mérten ügyeljetek a biztonságos fizikai távolság megtartására! Az előadás csak akkor kezdődik el, amikor a sorban állók is elfoglalták helyüket.
  • Az épület egész területén, az ott tartózkodás teljes időtartama alatt – a koncert közben is – kötelező az arcot és orrot egyidejűleg takaró védőmaszk használata, kivéve a büfében, kizárólag az étel- és italfogyasztás időtartamára.
  • A nézők a maszkokról maguk kötelesek gondoskodni.

Részletes leírás a Zeneakadémia honlapján található.

Ezúton is köszönjük a bizalmatokat, együttműködéseteket, és szeretettel várunk Titeket évadnyitó koncertünkön!

Liszt Ferenc Kamarazenekar